Selecteer een pagina

wie ben ik

saskia buitenkamp

saskia buitenkamp

massagetherapeut

Mijn 4-jarige vakopleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Ik ben in 2014 afgestudeerd op het onderwerp ‘massagetherapie na burn-out’ en ben in het bezit van het (SNRO) diploma medische basiskennis. Als CAM-therapeut (complementair zorgverlener op hbo-niveau) sta ik ingeschreven in het register van CPION. Sinds juli 2015 heb ik mijn praktijk Lichaamseigen in Middelburg-Zuid in de provincie Zeeland. Ik volg geregeld nascholing om mij verder te ontwikkelen en mijn kennis over massagetherapie actueel te houden. Hierbij laat ik mij inspireren door Oosterse geneeswijzen en de holistische benadering van de mens in wisselwerking met zijn omgeving.

vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden massagetherapie als je aanvullend verzekerd bent. De behandelkosten krijg je dan geheel of gedeeltelijk terug. Of je hiervoor in aanmerking komt, kun je nagaan bij de FAGT of navragen bij je zorgverzekeraar. De FAGT is een landelijke beroepsvereniging voor complementaire gezondheidszorg waarvan ik lid ben. Verder ben ik voor de klachten- en geschillenregeling in de zorg (Wkkgz) en de tuchtregeling aangesloten bij Quasir / Zorgschil en RBCZ / TCZ, twee onafhankelijke koepels voor kwaliteitsbewaking.

logo-fagt.zw          logo-rbcz.zw          

      

Btw-id NL001688438B54
KvK 63642786

Praktijk Lichaamseigen is opgenomen in Vergelijk en Kies van zorgverzekeraar VGZ.

privacy

Als je contact hebt met praktijk Lichaamseigen, bijvoorbeeld via het contactformulier, verwerk ik onder andere je naam, e-mailadres of je telefoonnummer om je goed van dienst te kunnen zijn. Meer hierover op de pagina Privacy & Praktische informatie.

tarief

lichaamseigen.nl - behandeling van rug

€ 65

per behandeling
  • De behandeling duurt 60 minuten. Hieraan gaat een intakegesprek vooraf. Houd dus rekening met 90 minuten voor de eerste afspraak en 75 minuten bij een vervolgafspraak. De behandelingen vinden plaats op dinsdagen en vrijdagen, overdag. Neem voor de eerste behandeling een identiteitsbewijs mee. In de praktijk werk ik met het COVID-19-praktijkprotocol en een gezondheidscheck.
praktische informatie

contact met praktijk

Wil je meer weten over massagetherapie of een afspraak maken? Stuur dan een bericht via e-mail, whatsapp, sms of facebook. Of bel op doordeweekse dagen tussen 18.00 en 19.00 uur. Een boodschap achterlaten op mijn voicemail kan ook. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen. Valt dit in het weekend, dan reageer ik op maandag.

info@lichaamseigen.nl
+31 6 28 70 55 44
facebook.com/lichaamseigen
Spinhuisweg 47, Middelburg

bereikbaarheid

De praktijk is op doordeweekse dagen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar per trap.

bericht sturen

Controlevraag: 5+3=locatie op kaart

saskia buitenkamp

lichaamseigen

massagetherapie