Selecteer een pagina
lichaamseigen.nl - bedrijfslogo

wie ik ben

lichaamseigen.nl - saskia buitenkamp

saskia buitenkamp

massagetherapeut, ademcoach, reiki practitioner

 

Sinds juli 2015 heb ik mijn praktijk in Middelburg in de provincie Zeeland. Mijn 4-jarige vakopleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Ik ben in 2014 afgestudeerd op het onderwerp ‘massagetherapie na burn-out’ en ben in het bezit van het SNRO-diploma Medische basiskennis. Bij het Opleidingsinstituut voor Massage in Noordgouwe ben ik in 2019-2020 opgeleid tot ademcoach. Als CAM-therapeut (complementair zorgverlener op hbo-niveau) sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van CPION. Ik volg geregeld nascholingen om mij verder te ontwikkelen en mijn kennis over massagetherapie, ademwerk en healing actueel te houden. Hierbij laat ik mij inspireren door Oosterse geneeswijzen en de holistische benadering van de mens in wisselwerking met zijn omgeving.

 

jouw privacy

Wanneer je contact hebt met praktijk Lichaamseigen, bijvoorbeeld via whatsapp of onderstaand contactformulier, verwerk ik je naam, e-mailadres of telefoonnummer om je goed van dienst te kunnen zijn. In de Privacyverklaring & Algemene voorwaarden van de praktijk lees je meer over de verwerking van je persoonsgegevens. Je vindt daar ook praktische informatie over massagetherapie.

registraties

Btw-id NL001688438B54
KvK 63642786
NIBIG 730746

Praktijk Lichaamseigen is voor de klachten- en geschillenregeling in de zorg (Wkkgz) aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).

tarief

lichaamseigen.nl - behandeling van rug

 

 

€ 80

massagetherapie met energetisch ademwerk

 

 

Een ademmassage duurt 75 minuten. Hieraan gaat een intakegesprek vooraf. Houd rekening met (max.) 120 minuten voor de eerste afspraak en (max.) 90 minuten bij een vervolgafspraak. De behandelingen vinden overdag plaats op dinsdagen en vrijdagen. Bij de eerste afspraak onderteken je een behandelovereenkomst. Meer informatie →

 

afspraak maken

Wil je meer weten over massagetherapie of een afspraak maken? Stuur dan een bericht via e-mail, whatsapp, sms of facebook. Of bel op doordeweekse dagen tussen 18.00 en 19.00 uur. Een boodschap achterlaten op mijn voicemail kan ook. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen. Valt dit in het weekend, dan reageer ik op maandag.

info@lichaamseigen.nl
+31 6 28 70 55 44
facebook.com/lichaamseigen
Spinhuisweg 47, Middelburg

bereikbaarheid

De praktijk is op doordeweekse dagen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar per trap.

bericht sturen

    Controlevraag: 5+3=


    locatie op kaart

    saskia buitenkamp

    lichaamseigen

    massagetherapie