Selecteer een pagina
lichaamseigen.nl - bedrijfslogo

wie ik ben

lichaamseigen.nl - saskia buitenkamp

 

saskia buitenkamp

massagetherapeut, ademcoach, reiki practitioner

 

Sinds juli 2015 heb ik mijn praktijk in Middelburg in de provincie Zeeland. Na afronding van mijn 4-jarige vakopleiding tot massagetherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in natuurgeneeskunde en de kracht van adem en energiehealing. Ik ben in het bezit van een geldig SNRO-diploma Medische basiskennis en sta als CAM-therapeut (complementair zorgverlener op hbo-niveau) ingeschreven in het kwaliteitsregister van CPION. Voor mijn persoonlijke groei volg ik geregeld nascholingen om mijn kennis over massagetherapie, ademwerk en healing te versterken en in de praktijk te benutten. Hierbij laat ik mij inspireren door Oosterse geneeswijzen en de holistische benadering van de mens in wisselwerking met zijn omgeving.

jouw privacy

Wanneer je contact hebt met praktijk Lichaamseigen, bijvoorbeeld via whatsapp of onderstaand contactformulier, verwerk ik je naam, e-mailadres of telefoonnummer om je goed van dienst te kunnen zijn. In de Privacyverklaring & Algemene voorwaarden van de praktijk lees je meer over de verwerking van je persoonsgegevens. Je vindt daar ook alle praktische informatie over massagetherapie, contra-indicaties en energiehealing.

registraties

Btw-id NL001688438B54
KvK 63642786
NIBIG 730746

Praktijk Lichaamseigen is voor de klachten- en geschillenregeling in de zorg (Wkkgz) aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).

tarief

lichaamseigen.nl - behandeling van rug

 

€ 80

massagehealing

 

 

Een behandeling duurt 75 minuten. Hieraan gaat een intakegesprek vooraf. Houd rekening met 120 minuten voor de eerste afspraak en 90 minuten bij een vervolgafspraak. De eerste keer onderteken je een behandelovereenkomst. De behandelingen vinden overdag plaats op dinsdagen en vrijdagen.

 

afspraak maken

VOORLOPIGE KLANTENSTOP 

Wil je meer weten over massagetherapie of een afspraak maken? Stuur dan een bericht via e-mail, whatsapp, sms of facebook. Of bel op doordeweekse dagen tussen 18.00 en 19.00 uur. Een boodschap achterlaten op mijn voicemail kan ook. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen. Valt dit in het weekend, dan reageer ik uiterlijk op maandag.

lichaamseigen@gmail.com
+31 6 28 70 55 44
facebook.com/lichaamseigen
Spinhuisweg 47, Middelburg

bereikbaarheid

De praktijk is op doordeweekse dagen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar per trap.

bericht sturen

    Controlevraag: 5+3=


    locatie op kaart

    saskia buitenkamp

    lichaamseigen

    massagetherapie